Hemsida » Arkitektur » Trähus som visar anslutningen till naturen av Anik Pelokuin

    Trähus som visar anslutningen till naturen av Anik Pelokuin



    Den här träskalan som placerades mitt i skogen var designad av Anik Pelokuin för ett aktivt par, passionerat om utomhus. En kompakt och hemtrevlig bostad byggdes på en brant sluttning i landet Messines, Quebec för avkoppling. Ägarna kommer hit speciellt under sommaren för att finna sinnesro medan du njuter av skogen, grönska och sjö. Huset blandar sig i det skogbevuxna landskapet, vilket lyfter fram den organiska känslan av den övergripande designen. Konstruktionen sitter på en gammal grund, men det känns säkert och ser snyggt ut och modernt. Vertikala plankor av trä täcker utsidan. Den gråblå färgen matchar ömheten hos sommarvegetationen.

    En generöst bred terrass omfattar huset från tre sidor och erbjuder extra utrymme under aestivalsäsongen. Invånarna kan njuta av doften av morgondugg och en kopp nybryggt kaffe. En glädje för ögonen och andan! Varje rum i huset, inklusive hallen vetter mot sjön. Stora expansioner av glas gör det möjligt för naturljuset att passera och översvämma inredningen med värme och ljusstyrka. Enkelt och mysigt, är detta chalet utan tvekan den perfekta platsen att fly från det hektiska tempot i stadslivet.